Vem är jag?

Jaa du, det är ju en sån evigt bra fråga.
Namn berättar egentligen inte särskilt mycket, men kan underlätta i att hålla reda på saker och ting så vi börjar där. Jag har fyra, men ni kan få veta de två jag använder mest. Så: Hej, mitt namn är Jessica Andersdotter!
Jag är ungvuxen (fast egentligen barnpensionär), kopplar nästan allt till Harry Potter och älskar ugglor. (Min patronus skulle vara en uggla.) Glee, handskrivna brev, människor som brinner för någonting, ljudet av regn mot en tältduk och stjärnklara nätter gör mig glad. Annat som gör mig lycklig hittar ni här!

Jag är en sån som älskar att vara exalterad och glad, och blir det därför ofta och lätt. Speciellt när det är jul! Då kan doften av kanel eller glögg få mitt hjärta att fnittra. Det händer visserligen när det är vår också, egentligen… vitsippor har lite samma effekt.
Jag tycker mest av allt om att göra saker; pyssla, virka, fota, rita, sticka, baka, möblera om och sådant.
Min favoritfärg är alla och mitt favoritord är kalas. Fast det skiftar. Jag gillar nog ord i allmänhet. Typ som illbatting, världens bästa ord också ju. (Jag gillar inte att läsa så värst dock, men folk brukar bli så förvånade att det är lite hemligt. Eller, min teori är att jag bara är väldigt kräsen med vilka böcker jag läser.)
Så jag pysslar mycket, allra helst i pysselgruppen Ljómi, som jag och två väldigt fina vänner vid namn Johanna och Anki startat upp tillsammans. (Åh, det låter så seriöst när man säger det så. Som ett företag eller något, men vi träffas mest bara en gång i månaden. Och har ett namn.) Vi gör lite olika saker, väggklockor, julstjärnor och under 2011 har vi ett pågående fint projekt där vi varje månad träffas och gör bilden till kommande månad i våra väggalmanackor, efter vad man förväntar sig av månaden som kommer. Ni kan se hur det brukar se ut här!
Sen är jag ju scout också, vilket även det innebär en himla massa trevligt fiffel. Som att fixa inför en tågluffen vi åkte på i juni i år, göra finurliga äventyrsspår om Haren Harald och övermäktiga voodoomästare eller helt enkelt ha allmänt fikahäng. I scouterna finns några av mina allra bästa människor!
I juni tog jag studenten efter tre år på Kulturama, estetiska programmet med inriktning foto. Där har jag hängt i fina mörkrum och framkallat bilder (samtidigt som jag sjungit Disneysånger), fått världens panik när jag har tagit hand om själva filmrullen i det bäcksvarta lilla rummet, fotat en hel del (galet, jag vet), blivit fotad en himla mycket del också (världsbäst på att modella är jag. haha.) och träffat fasligt fina vänner. Mer om det här!

Det är väl typ svaret på frågan som egentligen inte har något svar. Men om någon frågar, kan ni ju bara svara att jag är Jessica Andersdotter. För det är ju det lättaste svaret.
Hejhej!

Kommentarer
Postat av: Emil

FINT! nu känner jag dig nog extra mycket mer än vad jag gjorde innan jag läste det här!

2011-07-16 @ 22:19:32
Postat av: Puck

Svaret jag skulle ge om någon frågade vem du var lyder: hon är allt bra.

2011-07-16 @ 23:05:46
URL: http://puxs.blogg.se/
Postat av: hanna

jag tycker det var en väldans trevlig presentation och jag hade nästan glömt att det fanns ett ord som heter illbatting, så det var tur att du påminde mig! ;)

2011-07-16 @ 23:28:15
URL: http://somprickenoveri.blogg.se/
Postat av: Sofie / komigensofie

Svar: Vad glad jag blir att du gillar min fjällräv! och grattis till den, igen!!! :DEtt väldans fint och spännande inlägg du har skrivit här. Kul att lära känna dej lite mer!

2011-07-17 @ 13:02:21
URL: http://komigensofie.blogg.se/
Postat av: emma

Jag måste säga att jag verkligen älskar den du är! Helt fantastisk människa liksom

2011-07-17 @ 15:37:39
URL: http://demilune.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hah, vilket inlägg! Inte så förvånande nog så hade jag redan en rätt tydlig bild av dig, om det beror på min otroliga förmåga att avläsa människor, eller bara min mindre positiva tendens att koppla människor till extrema stereotyp-personligheter, det är frågan.Så därtill kan jag säga att jag också blev förvånad att du inte läser mycket, för det skulle i så fall passa som en smäck i den extrema stereotyp-personlighet jag tilldelat dig. (Men ssssh, lugn, jag läser inte så värst mycket heller. Bara deckare. Ibland. Fastän jag önskar jag gillade det mer, läslusar har en sorts oförklalrig sofistikation..)OCH JA, GISSA! Jag är hur glad som helst över att vara hemma, och nu kan jag faktiskt LÄSA din blogg också. Jippie-woo!Jag tror allt att det blir den sista Harry-filmen. men det är lite lustigt, det är HUR många bra filmer som går på bio nu, som helst. Jag vill se alla!Jadu, du kommer nog tycka om presenten, du med :3

2011-07-17 @ 18:24:36
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Tuvaa ♥

Åå , äntligen någon som också gillar Harry Potter otroooligt mycket♥

2012-06-10 @ 11:37:18
URL: http://madebytuvaa.blogg.se/
Postat av: Amelia

Grym design du har på din blogg. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!

2012-09-12 @ 11:26:50
URL: http://allaprivatlan.se
Postat av: Lina

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

2012-10-14 @ 08:48:28
URL: http://allasmslan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback