åttioårsfesten där alla var redo

Scoutkåren jag är med i, som är den bästa kåren i världen, fyller åttio år i år! Igårkväll firade vi med finfest, och alla fick en liten tjusig 80-pin. Man blev också tilldelad en halv bild (laminerad, för det är ju ack så viktigt att saker är laminerade) och skulle leta upp den som hade den andra halvan - där hade du din borsdam/herre!

Sen fick man leta upp sin plats.

Eller stå och ha det trevligt.

Alla var sitt allra tjusigaste kvällen till ära, här är Anki!

Under middagen var det dags för lite spex. Vi hade blivit indelade i lag och skulle i dessa lag framföra en tolkning av den där roliga historien med morotstårtan ni vet? Kaninen som frågar efter morotstårta tre dagar i rad, och nej någon morotstårta har de minsann inte. Förrän sista dagen, när de införskaffat just en sådan tårta! Och så säger kaninen "Nej fy vad äckligt!" och går därifrån. Så den skulle vi spela upp, på givet tema! Top Model, Efterlyst, Antikdeckarna eller Plus. Åh, det var så fint. Vi fick se en liten film av intervjuade scouter också, haha.

Såhär såg det ut då. Alla skulle vara med, så det var mycket svängdörrar och sånt. (Under hela kvällen visade de bilder från hela kårens historia i bakgrunden, med så himla fina scouter från 60-talet och så!)

Fint!

Som ni kanske vet är ju kungen en prima scout, och var därför bjuden till festen! Tyvärr hade han annat för sig, men han var med en stund på Skype! Himla hygglo, tycker jag!


Det var efterrätt och allmänt häng.

Och så satt vi och pratade om allt möjligt hur länge som helst. Battlefield 3 var uppe på tapeten typ arton gånger, haha. Oklart varför.

Kommentarer
Postat av: Amanda Jonsson

Svar: haha men visst! himla trevlig kväll det där såg ut som!

2011-10-30 @ 18:17:07
URL: http://ajonssons.blogg.se/
Postat av: Alexandra Kjellman

Härligt!

2011-10-30 @ 19:28:57
URL: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Postat av: kurre

fast det var ju inte så oklart varför, BF3 hade ju just kommit ut!!!!!!!!

2011-11-11 @ 20:25:21
URL: http://humlesurr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback