att berätta saker med linjer och prickar


Titta vad jag fick i brevlådan häromdagen! Finaste rosa brevet med hjärtan på! Blev så himla glad.
Det är från min nya brevvän, som jag hittade genom niotillfems fina brevvänskampanj. Hon är fin, bra och ritar kalasfina krabbor.

Att skriva brev är en ypperligt överbra grej - alla historier blir lite extra bra när de skrivs i fina färger på ett fint papper som sedan viks ihop och skickas iväg. I allmänhet kan man nog säga att livet blir lite extra bra när man får berätta lite om det för någon som tycker att det är lika viktigt med färgglada papper och finheter som en själv.
Rekommenderas!

Kommentarer
Postat av: Freja

åh mys!

2012-03-30 @ 17:31:17
URL: http://bomullsdrommar.blogspot.com
Postat av: hanna

Så bäst! Brev är bäst, speciellt om de ser ut på det viset :D

2012-03-30 @ 20:05:03
URL: http://somprickenoveri.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

Underbart med brevvänner ^_^*

2012-03-30 @ 20:25:54
URL: http://nextpage.blogg.se/
Postat av: Man

BÄST? Jag älskar brev. <3Svar: Först och främst: Jesus Kristus, vilken lång kommentar! Troligtvis den längsta än så länge, så jag passar på att gratulera dig lite. :D Och varning för långt svar..Äsch, misstänksam är man tills man bestämmer sig för att göra något åt det. I vilket fall som helst var jag med det till att börja med, men jag älskade White Collar efter mindre än ett avsnitt. Sedan rullade det på och jag avslutade första säsongen (13 avsnitt) på cirkus en dag. Har inte kommit ikapp den senaste säsongen, men lär göra det snart. HAR DU FÖRRESTEN SETT SNEAK-PEAK:EN FRÅN GLEE? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oZzm_X8X9B8 Love it, och ytterligare en anledning till att älska Matt Bomer. <3Angående Cornucopian - sådär tänkte jag mig den med! Att de lyckades klättra på den fattade dock inte jag heller, haha. Vild fantasi man kan ha, typ.

Visst var det lite random att de shippade Cato/Glimmer - blev lite kunfunderad först eftersom det var helt nytt. Nåja, det blev ganska bra ändå och jag diggade skådespelaren som spelade Cato förvånansvärt mycket.

Mutts-scenen när en hoppade fram och skrämde Peeta - det var då jag hoppade till i biostolen. Sjukt rädd, fast sen blev de bara för mesiga.

Uppskattade också att det inte var alltför mycket musik, blev en annan ton på filmen och det passade så perfekt till handling och framhävde skådespeleriet - Big fat like.

Haha, de skrattade också när Peeta blev utvald under reapingen hos mig - fattar inte grejen. Som om de tänkte: "OJ. DET HÄR VAR JU FANTASTISKT ROLIGT ATT NÅGON MÖTER SIN DÖD. HOHOHOHO." Lite överdramatiserat, men på ett ungefär. Nåja, övergripande var jag fett nöjd.Jag har Skins på min lånelista på LOVEFiLM, så förhoppningsvis landar den i brevlådan innan mitt tvåmånadersmedlemskap är över.Intressant reflektion, och i det mesta kan jag hålla med. Det kan kännas väldigt kontraproduktivt att läsa om verkligheten när man redan lever i den, men jag vet inte. Jag gillar att läsa om andra människors vardag, ty allas liv ser olika ut. Det är spännande - rent psykologiskt - att se nyanserna i andras beteenden o. dyl. Försöka känna empati och få en större förståelse för hur vardagen kan se ut för andra. Allmänbildande liksom. :-) Svammel, svammel.Tror det ligger något i det - om jag nu bara kunde få tag på Ulysses secondhand.. Omöjlig titel att hitta. Läste boktips idag och då tipsade en på kristna tidningen Amos om Ulysses. Blev lite peppad till att läsa den då!

Mästaren och Margarita är tung. Väldigt nytänkande. Man får kliva ur sina tidigare läsvanor och acceptera att detta är ett verk olikt något annan man tidigare läst, haha. Fattar knappt vad boken försöker berätta, och den är så fokuserad på religion att jag för en gångs skull faktiskt blir less. Är inte alls insatt - får se om jag kommer läsa ut den i tid eller lämna tillbaka den. Pesten av Camus lämnade jag i alla fall tillbaka idag..

Fantastisk lärare! Sådana borde man få oftare, älskar humor nerskriven i annars ganska sterila kunskapsprov.

Men jag vet - tell me about it! Roliga referenser är självklart roliga när som helst, men de blir så mycket roligare när någon annan fattar! (Jag har inget emot det, jag är självutnämnd och stolt nörd! Och heja, John Green!)Helgen var fin, och jag önskar dig en kalasfin helg nu! :DOch btw, äger skamligt nog inte The Fault in Our Stars! Fick biblioteket att köpa in en, och de lyckades få tag på en signerad långt efter att den blev släppt? Ska dock se till att köpa den, men när pengarna inte finns så är det svårt. En signerad står högst på listan. Tyckte väldigt mycket om boken, och den växer såhär i efterhand. Vem vet dock om den blir nerpetad från topplistan innan året är slut? Har en sjujäkla massa böcker som jag ska läsa i år!(Haha, tack för länken! Fantastiska citat att minnas - love loves to love love.)

2012-03-30 @ 20:29:52
URL: http://livsjakt.blogg.se/
Postat av: Lilian i USA

jag bara älskar brev!

2012-03-30 @ 20:44:07
URL: http://konstigalilian.blogg.se/
Postat av: Jasmin

Åh så fint.

2012-03-30 @ 23:21:02
URL: http://childhoodlight.blogspot.com
Postat av: karoline

vad fint!!!

2012-03-31 @ 00:16:25
URL: http://www.karolinesvintage.se
Postat av: lovisa/polichinelle

åh, så rätt du har. cirka allt blir bättre nedpräntat med lätt lutad handstil, tycker jag.

2012-03-31 @ 12:13:08
URL: http://polichinelle.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback