hesa hejarop och häng

Idag hade vi mösspåtagning, vilket var fasligt festligt! Framförallt peppigt och taggigt, egentligen.
Sen så gjorde vi en himla massa annat, då det var tävlingar för att avgöra i vilken ordning vi springer ut den 9 juni. (!)

Så lite Kulturamarus med tagg och skrik så jag blev hes, där vi kom näst sist vilket ju är sjukt bra! Ni vet, att komma näst sist är ju det mest prestigefyllda som finns i hela världen.
Detta är en gammal tradition i min scoutgrupp (tror jag, jag vet inte. Vart kommer den ifrån egentligen? Hm.) ska ni veta, att näst sist is the shit. För ni vet, att komma sist är ju piece of cake. Det är en halv piece of cake till och med - det är ju bara att suga stenhårt. Det kan ju i och för sig  vara problematiskt om man är typ.. jag.
Men att komma näst sist det är ingen kakbit alls! Det kräver otrolig förmåga, för man måste vara ganska så obra men ändå vara lite bättre än de som kommer sist! Så hur lyckas man med denna bravur? Ja, fråga min klass!

Hursom, vi vandrade vidare för att parkhänga och äta lunch i Lumaparken, som är såhär förbaskat magisk just nu.

Här ser ni också min fantabulösa ninjaklass! Tjoho!

Vi hade det såhär fint!

Under det här. Med sällskap av två översociala bin. Och en översocial fotoetta, hehe.

Sen var det ännu mer tävlingar. Alltså, taggnivån idag har varit over the top. Helt galet! Trots att jag var domare och inte ens fick vara med! Jaja, det gick lite sådär för oss under många av tävlingarna. (vi kom inte ens näst sist) Men! Vi kickade ass på vissa andra, och sen slutade det med att vi låg lika med ett annat lag och inte om sistaplatsen!
Så därefter följde en rafflande dragkamp mellan några i vår klass och en annan klass.

Och jag stod där bredvid och hejade så mycket att det kändes lite (bara lite) som att jag skulle svimma och vad händer? VI VINNER. Det var så förbaskat magiskt alltså, det spelade ingen roll att vi vann att springa ut fyra av sex klasser - VI VANN! Aah, är nog mitt bästa klassminne.
Fantastiskt!

Sen var vi helt sönderhajpade, smådöda, solskållade (ack, hej hej mitt namn är numera Rudolf) och törstiga. Så vi köpte glass och körde lite mer parkhäng.
Fin dag!
äventyr & minnen | | 2 kommentarer |
Upp