som en undervattensresa i skottland

Samma dag som lampan åkte upp förändrades något annat i mitt rum - sänggaveln fick sig ett riktigt tyg! Sågade till en plywoodskiva i en tjusig form för kanske jättelängesen, och klädde in den med mjukheter (genom att använda stoppning från madrassen jag precis kasserat!) strax därefter. Sen har jag liksom väntat på det perfekta blåa sammetstyget, vad nu det innebär. Till slut insåg jag att jag ändå inte kan lägga ner sådan kosing på en möbel som min lilla kissekatt förmodligen kommer klösa sönder på en kvart. Så jag insåg att det blårutiga tyget jag hade hemma ändå skulle bli riktigt tjusigt, och räckte!

Plockade fram häftpistol och körde!  (eller ja, höll på tills jag kom till svängen och allt blev så jävligt att jag fick sammanbrott och mamma fick ta över.)

Notera att jag vill att ni ska lägga märke till att dessa bilder inte är perfekt stylade. Det behöver det ju inte alltid vara.

Nöjd är jag i alla fall. Passar bättre än filten jag hade innan, som ju bara trillade av hela tiden. Måste skaffa bättre matchande sängkläder.
 
alster & makeri, hemligt & husligt | | En kommentar |
Upp