vi hänger rosor


Julpyntet har fått kattanpassas i år, efter att lillkillen välte och krasade vårt arrangemang på bordet. Hmf. Så det har blivit vägghängt för hela slanten, bland annat på en av väggarna i köket.

De små krokarna gjorde jag för säkert 10 år sen och de hängde där sen tidigare utan något egentligt syfte. Nu blev de utsedda till blomkrokar dock.

Och så rosor i bästa mörkröd. Här har de börjat säcka lite, men det har varit så perfekt med dem hängandes i ögonhöjd ovanför kökshanddukarna, eftersom att en fick sätta näsan ner i rosor varje gång en skulle torka händerna. Fint.

Småflaskorna är det lite oklart var de kommer ifrån, men så fort jag hittar några tänker jag köpa alla de har. Så perfekta att hänga i grenar och på krokar eller varsomhelst och bara ha en ensam blomma i. Det är liksom bonus på alla sätt och vis eftersom att det dessutom blir ganska mycket billigare än en bordsvas då det går åt mycket färre blommor. Magnifikt!
 
hemligt & husligt | |
#1 - - Jennifer:

Älskar det!! Så fint och fiffigt ju!

#2 - - Hanna:

Husdjursanpassning kan bli rätt så fint när man är fiffig. Dom där rosorna tillexempel.

Vi som har illrar som gärna skulle leka kamikazepilot i en julgran har helt enkelt kapitulerat och sedan två år tillbaka hänger julgranen i en krok i taket och slutar ungefär en meter ovanför golvet på lagom illersäker höjd. Då kan vi ha vårt finpynt med glaskulor och levande ljus precis som vi vill.

Man bli uppfinningsrik när man bor med fyrbenta individer som har ett visst destruktivt intresse.

Svar: Hahaha åh, vad makalöst! Är faktiskt riktigt glad över att vi haft vägghängda blommor, alltså det är dödsfint ju!
Men man blir allt tvungen att hitta på lite!
litesocker.blogg.se

#3 - - Malin Aurora:

Jisses så vackert!

#4 - - Hanna:

Ja, det är makalöst=) Med granen. I smyg är jag också lite glad över att du har en katt med förstörartendenser för alla brukar vara så elaka mot illrarna och undra hur man kan ha djur som gör sånt. Så det är j uskönt att även andra arter har olater=)

Upp