att göra en sommar med massa fina rosetter

Jag vill också tipsa om ett alldeles underbart inlägg på massafinarosetter. Hon resonerar nämligen så att även fast sommaren är alldeles fantastiskt, det är varmt och fint och allt är möjligt - så kan man känna sig lite ensam och det kan kännas som att sommaren inte riktigt uppfyller ens förväntningar. Så hon har skrivit en alldeles fantastisk lista med fina feelgoodtips. Magnifikt!
Klicka på bilden för att se hela listan! Och ha en himla jättefin sommar.


när man behöver bli glad | |
#1 - - Emelie:

Aw, fiiina saker. Ibland måste man verkligen ta sig i kragen och bara göra det. För allt går inte av sig själv, lite magi får man allt ta och skapa själv!



Bokstavsrimmar? Haha, hur definierar du bokstavsrimma? Som alliteration? K-laddkaka, K-orsord? :D



Jadå, jag har Emmas mobilnummer. Skulle inte skada att ta ditt också, om du har lust att skicka över facebook och liknande..

och WHUT?! Bänkar OCKSÅ?? Hammarby Sjöstad måste typ vara himmelriket på jorden! D:



Haha, åh, flytande flax? Det finns ju att köpa nere på ICA, dricker tre muggar dagligen! Bra för hyn, kan tilläggas ;) (Ps. Det står på innehållsförteckningen att känsliga pessimister borde akta sig, kan innehålla spår av hopp).

#2 - - therese:

men oj så roligt att du gillade det! och självklart är det okej att du använde listan och länkade till mig, blir bara glad :) så tack för det!

#3 - - Emelie:

jättebra tips! ska genast ta och måla mina naglar i en glad färg, hihi! ;)

Upp