Goda nya 365 dagar!


Hörrnihörrni, gott nytt år! Och grått nytt hår, om man ska vara lite nostalgisk till gångna tonårsdagar med dålig humor.

Det är blott timmar kvar på året 2011, men känn ingen sorg, kära Göteborg. 2011 har bjudit på mycket fint, men onekligen lär ju 2012 ha ännu mer att bjuda på! Liksom, The Hunger Games-filmen, skottår och jordens undergång - inte illa pinkat!

För exakt ett år sen (ja, minus några timmar) påbörjades också kalenderprojektet - och om några timmar kommer detta att avslutas. Då vi för exakt ett år sedan förutspådde det nya året med kalenderbild till januari, ska vi idag sammanfatta året med en storslagen framsida.
Jag måste erkänna att jag känner lite press, men jag tror det kommer gå fint.
Framförallt kommer vi ha det fantastiskt fint och roligt som vanligt - så nu kör vi!


Hoppas ni får en lika fantastisk dag och kväll som jag med all säkerhet (!) kommer att få, och alltså på riktigt så önskar jag er ett sjukt gott, mysigt och underbart nytt år!
Hejsvej!

sega klubbor på julens aftonDet gjorde och åt vi på julafton i år - kanske världens bästa grej! Helt och hållet inspirerat av Ernst, ska ni veta.
Koka en ganska så välkokt sats knäck (är den mjuk blir allt pannkaka), lägg ut klubbpinnar (eller som vi - grillpinnar brutna på mitten!) på ett bakplåtspapper och häll på knäcken till finfina klubbor! Och så strösslade vi på lite krossade polkagrisar - helt fantastiskt gott!
Tipstips!

nu bakar vi framtiden och dekorerar den med strössel

Det är lite tyst här just nu, men det har ju varit julhelg och allt vad det innebär, så det är ursäktat. Men jag tänkte att vi tar en glad låt så länge, i alla fall. Det är bra. Glatt är bra. Eller ja, inte glatt som i halt, utan glatt som i glädjefullt. 
Hoppas ni hade en glädjefull jul och har en underbar fortsättning!

På lördag blir det 2012, året då allt blir precis som innan fast lite bättre.
Nu kör vi.
Dagens ord: krymmel!

Annars kan ni ju hänga med mig här. Fast det är mest Doctor Who, Glee och Harry Potter.

<bloglovin