hesa hejarop och häng

Idag hade vi mösspåtagning, vilket var fasligt festligt! Framförallt peppigt och taggigt, egentligen.
Sen så gjorde vi en himla massa annat, då det var tävlingar för att avgöra i vilken ordning vi springer ut den 9 juni. (!)

Så lite Kulturamarus med tagg och skrik så jag blev hes, där vi kom näst sist vilket ju är sjukt bra! Ni vet, att komma näst sist är ju det mest prestigefyllda som finns i hela världen.
Detta är en gammal tradition i min scoutgrupp (tror jag, jag vet inte. Vart kommer den ifrån egentligen? Hm.) ska ni veta, att näst sist is the shit. För ni vet, att komma sist är ju piece of cake. Det är en halv piece of cake till och med - det är ju bara att suga stenhårt. Det kan ju i och för sig  vara problematiskt om man är typ.. jag.
Men att komma näst sist det är ingen kakbit alls! Det kräver otrolig förmåga, för man måste vara ganska så obra men ändå vara lite bättre än de som kommer sist! Så hur lyckas man med denna bravur? Ja, fråga min klass!

Hursom, vi vandrade vidare för att parkhänga och äta lunch i Lumaparken, som är såhär förbaskat magisk just nu.

Här ser ni också min fantabulösa ninjaklass! Tjoho!

Vi hade det såhär fint!

Under det här. Med sällskap av två översociala bin. Och en översocial fotoetta, hehe.

Sen var det ännu mer tävlingar. Alltså, taggnivån idag har varit over the top. Helt galet! Trots att jag var domare och inte ens fick vara med! Jaja, det gick lite sådär för oss under många av tävlingarna. (vi kom inte ens näst sist) Men! Vi kickade ass på vissa andra, och sen slutade det med att vi låg lika med ett annat lag och inte om sistaplatsen!
Så därefter följde en rafflande dragkamp mellan några i vår klass och en annan klass.

Och jag stod där bredvid och hejade så mycket att det kändes lite (bara lite) som att jag skulle svimma och vad händer? VI VINNER. Det var så förbaskat magiskt alltså, det spelade ingen roll att vi vann att springa ut fyra av sex klasser - VI VANN! Aah, är nog mitt bästa klassminne.
Fantastiskt!

Sen var vi helt sönderhajpade, smådöda, solskållade (ack, hej hej mitt namn är numera Rudolf) och törstiga. Så vi köpte glass och körde lite mer parkhäng.
Fin dag!

blott en månad kvar, tjoho!


Japp! Jag köpte min studentklänning idag.
Det gör mig extremt lycklig.

vårskor, glass och körsbärsblom

Flög iväg till Ljómilandet igen igår, tjoho på det!

Packa viktiga saker. (Kolla burkarna!)

På vägen dit tappade jag andan åt det här. Alltså, helt allvarligt. Jag satt där på tvärbanan och hade massa drömmar om hur mitt liv vore som musikal (en effekt av att lyssna på Glee-musik. Såg framför mig hur vi sjöng Time of My Life efter tredjeårsresan i sommar - det är ju slut då liksom) och var alldeles glad och så vänder jag mig om och vad ser jag? DET HÄR! Herregud alltså.

Det var i alla fall skor som stod på agendan för igår! Tjoho! Johanna gjorde fantastiska solnedgångsneboluseskor!

Även Anki hade en alldeles fenomenal idé!

Helt fabulous träskor! Med godispapper! Så fint.

Kaosbordet, som vanligt.

Sen gick vi och köpte glass.

Johanna behövde luta sig nära för att se. Hehe. Men hon ska ju faktiskt skaffa glasögon!

Jag har blivit solbränd!

Glassdags i solen var det i alla fall!

Jag var där också!

Och hade litelitelite "åh jag saknar mitt barndomshem"-känsla. Lönnarna och husen och åh, liksom. (fast här har jag körsbärsträd. hehe)

Sen pratade vi cyklar en liten stund. Obligatoriskt när man träffas i slutet av April, liksom. Ankis cykel hade människan som haft den innan fått samma år som Do You Really Want to Hurt Me? kom ut. Med Culture Club. Nu vet ni.

Sen pysslade vi klart!

Det blev awesome, som alltid. Jag gjorde förresten de lila skorna. Fast jag målade dem liksom bara lila, det var allt. Hade lite mer idé men hann inte, och har ångrat mig. Ni får se i maj kanske! Annars är den lilablåalmanackan min, den med den rosa bänken Johannas och den mintgröna med Rebecca Black (!) Ankis.Fin dag! Sen sprang vi iväg till Karsvik (VA NEJ VAR JAG DÄR?!) och gjorde inventering inför valborg som är på Lördag! Den ni!<bloglovin