Studiodag med Rudde

Idag satte vi upp den mysigaste ljussättningen evert, för det var ljus ovanifrån från fina svampblomman och väggar runt och fint. Den är inte klar här alltså, hihi. Det blev, tro det eller ej, bättre sen!
Men ett råd till er mina vänner, ska ni någonsin ta en bild ute med målet att göra likadant ljus inomhus - ta inte en bilden ute en mulen dag. Ljuset kommer från alla håll och inget håll och det är helt hopplöst. Det tar timmar!
APA
Systra mi har lämnat landet och åkt till Berlin för helgen, så det blir systerfritt i lägenheten. Fast alltså helt random har vi skogstv?! Tur att Idol går på 4an iaf! (haha, är inte Daniel hur gullig som helst förresten? Hans rim <3 Plus att han sjöng radiohead liksom. HEHE)
Ack vad jag är sugen på att skriva brev. EMMA svara snabbare så jag kan svara tillbaka hehehe.
Det här inlägget är redan osammanhängande, så...
Såhär såg det ut lite när jag var på popaganda!
(just det här var jävligt unikt, för det var Familjen med Martin Sköld och Markus Krunegård. Liksom. Familjen, Kent och Markus på samma gång. Lollo visste inte vem Markus var, haha.)
Jag blev rebellisk av Hasselbladarens exceptionella kvalitet idag, så jag kör lite skitkvalitet. SÅDETSÅ.
SÅDÄR.
Fint!
Ha en bra kväll!

Dadadadadadadance with me

God kväll!
Dagen har varit ytterst händelserik!
Först så ska ni veta att jag åt frukost - den var inte särskilt märkvärdig idag vilket var synd för frukost kan vara så fantastiskt! Sen tror jag att jag gjorde ingenting ungefär fram tills att jag började skriva på min labbrapport! Det gick inte sådär jättebra eftersom att jag missat de senaste lektionerna, så jag satt där som ett fån. Sen försökte jag planera mitt projektarbete lite. Och sen hände det bästa. Jag pluggade MATTE! och sen var klockan sex.
:(
Jaja! Inspirerad av emma_unicorngirl_93, här får ni en lista med fina saker idag! Typ!
:D

REGNBÅGSLISTAN!


Mina kakor som förut var på tok för salta (pga att jag tydligen inte kan skilja på tsk och kryddmått. Pinsamt!) var fasligt goda när man fryst dom. Score!

Jag insåg att det är en månad kvar till höstlovet, då jag får träffa världens bästa människa!

Jag upptäckte att man kan lägga till folks msn i våran skolmail och chatta järnet! Texten är sådär oerhört ful att den blir fin. Fet och vinröd/brun!

Idag värmde solen varmt och fåglar kvittrade så jag trodde att det var vår, sen insåg jag att det var höst men det var ju lika fint det!
Rudde, åh fina rudde, undrade var jag var så mycket att hon smsade från Martinas telefon också!

Jag har Halv åtta hos mig-avsnitt jag inte sett som jag kan titta på när jag vill på TV4 Play

Regnbågar är fina!

growing up won't bring us down

Jag är sjuk som vanligt och det blev därmed ingen projekttid för mig.
Hemma istället och bara gör ingenting.

Martina är en människa som gör mig väldigt glad. För hon tipsar mig om så typiska martinalåtar som handlar om att allt liksom blir bra trots att man går ut skolan ungefär. Och det är ju så vi ska tänka nu, och hon fixar det med låtar som den här:


För ibland känner jag att jag inte vill bli äldre och bli vuxen och börja jobba och nä.
Men, den här låten och finafina Martina såklart mest ger mig hopp att allt kommer vara awesome för alltid.

Det är fasligt fint!
Vet ni vad?
Jag sover med fyra kuddar, fast jag använder bara en. För jag har byggt en mur runt mitt huvud med de andra - det är ett utmärkt spindelskydd!
På nåt vis
.
Jag är så modig :D

En fin måndag

Igår började fasligt fint och sen var det lektion och det var helt okej fint och sen var det håltimme som kunde vara ofint men var ganska fint trots att vi bara var två för vi satt nere i våra dungeons  och åt kexchoklad och drack te. Det var lagom fin underhållning också för de spelade in en film eller något i en studio bredvid oss och sprang de runt i skolan och snodde rekvisita så det kom stora blommor gåendes och sånt.

Sen var det studentkommitémöte och det var också fint och jag är SÅ HIMLA TAGGAD. Alla klasser var där utom en så det var ju ändå bra. Och Rudderudd blev vice sekreterare i elevrådsstyrelsen vilket jag tyckte var superfint, grattis henne! Och efter allt fick jag till och med åka hiss ner!

Det som var lite tråkigt med studentkommitésaken var ju att den störde mina och Johannas planer att göra soup monday till "a thing", åtminstonde den här gången. Det finns lite risk för att det kommer bli så för alltid, eftersom mister Franzén vill ha redaktionsmötet på samma tid. Ack!

Sen fick jag läsa Jobs bok för det skulle jag tydligen göra till imorgon eller ja idag och alltså... jag försökte verkligen tycka att det var intressant eller nåt. Men liksom det var arton meningar för att säga: gud är bra. typ. sen kom det 10 där det var något annat fast nästan samma, kändes det som. Kan vara att jag var lite för trött!

Men det var inte så farligt!

Men vet ni vad som nog var finast på hela dagen igår?
ATT JAG FICK SOUP MONDAY ÄNDÅ för johanna hade gjort fin paprikasoppa ändå och jag köpte fralla på gateau. Det blev till och med extra bra för fina Anki kom dit i en superglansig fin blå klänning och åt soppa med oss också! Soppa med bröd är så himla bra på hösten!

För man vet faktiskt att det är höst nu för jag var tvungen att ha strumpor på mig när jag sov inatt för att förhindra att tårna skulle trilla av!

Sen chillade vi lite och kollade på gamla bilder som fanns i karsvik och försökte sätta ihop ett sånghäfte haha. :D
Och sen det bästa - VI STÄDADE. och det var faktiskt jättefint för jag var i ladan och där finns det superbra ljudanläggning = dansstädning = bästa sortens städning.

Sen åkte jag hem och tunnelbanan var försenad jag hamnade typ i ett svart hål mellan andra tunnelbanor för det var typ inga minuter kvar till de som kom efter den, men jag fick vänta i typ ett år. Det var ofint, för det gjorde mig sjuk igen.

Och vet ni?
Italienare är superbra för dom har erbjudit oss att få komma och leka med dom nästa sommar trots att vi liksom inte känner dom (scouter ftw), och då frågade dom om vi vill åka till Cinque Terre och Venedig och åååååååååh.
Dom erbjöd sig liksom att fixa det åt oss. <3

Pussar kramar och hundra llamor!

Måndagsmys

I och med lite diverse mystiska schemaändringar för min del har jag sovmorgon idag!

Vad passar bättre då än kaka och kaffe?
Jag har insett att kakätande utan kaffe inte är riktigt lika värt, för har man kaffe till så blir varje ny tugga på kakan som den där första tuggan som är helt superfin!
Fattar ni? :D


Och jag vet att ni avundas mitt oerhört matchande porslin! :D
Plus att jag har ett ganska finfult underlägg som är ett inplastat foto på en ros! Puss!

Rice

Rice gör mig alltid lite lycklig. Och får mig att vilja sy ett superfint lapptäcke!


Müslikakor

Idag är det söndag, och alla vet ju att söndagar är superbra bakdagar! :D

Så det blir småkaksbak nu och jag ska köra fina kakor från söta saker som är en fasligt fin blogg för en som gillar söta saker, typ som jag! Fast sen gör hon ju senap också.
Jag har som mål att bli sådär en dag, och plocka massa bär och göra saft och sylt varenda dag nästan.
Fint ju.

Så, dags för müslikakor!
(är inte det ett hundra gånger bättre namn? :D müsli är ett mycket fint ord, och borde användas mer! typ som i müslikakor!)

Hösten -08

Hahaha, den här skrattade jag och mina väldigt fina vänner oerhört mycket åt under hösten 2008. (eller så älskade vi den i smyg. HÄH.) Så himla logisk video!IN MY HEART 4-EVER! Även fast jag hade glömt den lite.

Åh kan man vara nostalgisk till två år tillbaka?
Jag gillar mysiga hemmakvällar!

Utan att passera gå!

WHAZZUP.
Idag hängde jag med Emil och Sofia i fisksätra, ohyeah! Jag hade lite ryck på Saltsjöbanan först haha det är allvarligt världens mest förvirrande kollektivtrafikgrej. Vid perrongen finns det bara ett spår?! Där tåg går på båda håll, hur förvirrande som helst! Fördelen är ju dock att man inte kan stå på fel perrong.. som med pendeltåg. Där står man alltid på fel perrong, haha!

Vi har haft en mycket trevlig dag, med lite monopol! Jag kickade ass mer än kick-ass, ehe. Jag hade ett snitt på typ 4000 riksdaler, de andra hade typ minst 20 000. Haha, men det var bara för att jag hängde på hornsgatan varenda gång där Sofia byggt ett fult rött hotell så jag fick pröjsa 8550! :( Jag fick betala det så många gånger att jag minns summan - det är illa! Men det var roligt! Jag förlorade inte, för emil hamnade på Sofias vad heter den den dyraste som inte är Centrum? Hm, jaja. Han skulle betala 40 000, hehe. Sen förlorade jag för med en skuld på typ 36 000. Haha. SPÄNNANDE MONOPOLÄVENTYR.

Plus att vi spelade mariokart och jag kickade azzzz. Fast vi körde aldrig regnbågsbanan :( Sen gjorde vi motståndarlaget till SDare som vi ägde! Yeah!

Katten sitter på bordet bredvid min laptop och ser oerhört irriterad ut, hon älskar nämligen att ligga och sova på tangentbordet. Men jag låter henne inte göra det eftersom jag onekligen behöver det för att skriva!
Haha nu stoppade hon ner huvudet i min enorma temugg istället. Jag tror att hon är törstig, så det blir väl det för ikväll!
Nu ska jag ge katten vatten!


Oh christmas time!

DET ÄR TRE MÅNADER KVAR TILL JUL!
TAGGA!

<bloglovin