Studiodag med Rudde

Idag satte vi upp den mysigaste ljussättningen evert, för det var ljus ovanifrån från fina svampblomman och väggar runt och fint. Den är inte klar här alltså, hihi. Det blev, tro det eller ej, bättre sen!
Men ett råd till er mina vänner, ska ni någonsin ta en bild ute med målet att göra likadant ljus inomhus - ta inte en bilden ute en mulen dag. Ljuset kommer från alla håll och inget håll och det är helt hopplöst. Det tar timmar!
APA
Systra mi har lämnat landet och åkt till Berlin för helgen, så det blir systerfritt i lägenheten. Fast alltså helt random har vi skogstv?! Tur att Idol går på 4an iaf! (haha, är inte Daniel hur gullig som helst förresten? Hans rim <3 Plus att han sjöng radiohead liksom. HEHE)
Ack vad jag är sugen på att skriva brev. EMMA svara snabbare så jag kan svara tillbaka hehehe.
Det här inlägget är redan osammanhängande, så...
Såhär såg det ut lite när jag var på popaganda!
(just det här var jävligt unikt, för det var Familjen med Martin Sköld och Markus Krunegård. Liksom. Familjen, Kent och Markus på samma gång. Lollo visste inte vem Markus var, haha.)
Jag blev rebellisk av Hasselbladarens exceptionella kvalitet idag, så jag kör lite skitkvalitet. SÅDETSÅ.
SÅDÄR.
Fint!
Ha en bra kväll!

Dadadadadadadance with me

God kväll!
Dagen har varit ytterst händelserik!
Först så ska ni veta att jag åt frukost - den var inte särskilt märkvärdig idag vilket var synd för frukost kan vara så fantastiskt! Sen tror jag att jag gjorde ingenting ungefär fram tills att jag började skriva på min labbrapport! Det gick inte sådär jättebra eftersom att jag missat de senaste lektionerna, så jag satt där som ett fån. Sen försökte jag planera mitt projektarbete lite. Och sen hände det bästa. Jag pluggade MATTE! och sen var klockan sex.
:(
Jaja! Inspirerad av emma_unicorngirl_93, här får ni en lista med fina saker idag! Typ!
:D

REGNBÅGSLISTAN!


Mina kakor som förut var på tok för salta (pga att jag tydligen inte kan skilja på tsk och kryddmått. Pinsamt!) var fasligt goda när man fryst dom. Score!

Jag insåg att det är en månad kvar till höstlovet, då jag får träffa världens bästa människa!

Jag upptäckte att man kan lägga till folks msn i våran skolmail och chatta järnet! Texten är sådär oerhört ful att den blir fin. Fet och vinröd/brun!

Idag värmde solen varmt och fåglar kvittrade så jag trodde att det var vår, sen insåg jag att det var höst men det var ju lika fint det!
Rudde, åh fina rudde, undrade var jag var så mycket att hon smsade från Martinas telefon också!

Jag har Halv åtta hos mig-avsnitt jag inte sett som jag kan titta på när jag vill på TV4 Play

Regnbågar är fina!

growing up won't bring us down

Jag är sjuk som vanligt och det blev därmed ingen projekttid för mig.
Hemma istället och bara gör ingenting.

Martina är en människa som gör mig väldigt glad. För hon tipsar mig om så typiska martinalåtar som handlar om att allt liksom blir bra trots att man går ut skolan ungefär. Och det är ju så vi ska tänka nu, och hon fixar det med låtar som den här:


För ibland känner jag att jag inte vill bli äldre och bli vuxen och börja jobba och nä.
Men, den här låten och finafina Martina såklart mest ger mig hopp att allt kommer vara awesome för alltid.

Det är fasligt fint!
Vet ni vad?
Jag sover med fyra kuddar, fast jag använder bara en. För jag har byggt en mur runt mitt huvud med de andra - det är ett utmärkt spindelskydd!
På nåt vis
.
Jag är så modig :D

<bloglovin