mys & mys & mys & mys

Idag började som en typisk superdålig dag. Jag var sinnessjukt trött och ofantligt otaggad på dubbel historia och hundra andra lektioner.
Men ni vet, när man går i en klass som är så awesome som min så kan det vara så att en Unna överraskar Puck med julfika och bara slår på stort och bjuder alla på lussebullar, pepparkakor, glögg och julmust. En tisdagförmiddag, liksom? Helt underbart!

Att det var sol OCH snöade gjorde väl inte förmiddagen värre heller.


Okej, vi kan nog alla enas om att min mobilkamera är värdelös och att snön är lite osynlig! Tjoho :D I alla fall, ni hajar grejen!

Sen så fortsatte det med en inställd lektion, lite mer pepparkakor och en i allmänhet ganska glad skola. Om man nu kan säga så? :D Alla var lite hyper.
För att vara en tisdag var det för 17 en fasligt bra tisdag.
PLUS ATT MIN KÄRASTE EMMA FYLLER SJUTTON JORDSNURR IDAG. Säg grattis!

moské och mat

Alltså. Moskébesöket idag var inte min favorittimme direkt. Den där mystiska gröna grejen, som för övrigt fick alla tjejer att se ut som att de var med i någon sekt/gick på Hogwarts/var med i Assasin's Creed Sisterhood, var högst ocharmiga och fick mig att må lite dåligt.
Jag klarar inte av det där riktigt. Alla tjejer, ni ska ha mystiskt klädesplagg som täcker era huvuden och killar äh gå som ni är.

Men, hursom. Jag fotograferade glas imorse och nu ska jag snart iväg och äta pytt in the pan med Anki. Om hon bara blir klar med sitt utvecklingssamtal någon gång! Sen blire scouter och Orangino som jag förstått det. Ah. Mycket spännande.

Hursomhelst, ha en fin måndagskväll!

dubbelregnbåge

Igår på tvärbanan började en väldigt pigg 85-åring prata med oss om lite allt möjligt. Varför metro hade gett ut en tidning på lördagen trots att de faktiskt haft med tv-programmet för hela helgen på fredagen, och att det blir dyrt att prenumerera på dagstidningar när man är pensionär.
Han påminde mig också om att ordet "bussigt" finns, så himla fint ju egentligen. Att man inte använder det oftare.
Idag har jag kokat kola och försökt julpynta lite. Men allt gick bara fel och jag tappade grejer på folk.

Nu har jag fått mat i alla fall och tänkte försöka igen. Jag ska ha mitt julpynt!

Jag hittade i alla fall ett finfint pussel (det är typ niagarafallen + new york skyline + double rainbow all the way across the sky (okej, den är bara enkel)) som jag kan lägga på jullovet. Jag skapar mina egna traditioner, haha.

Det är helt knasigt förresten, ibland känns det som att jag glömt bort våra "riktiga" traditioner här hemma och ersatt dem med traditioner som jag är helt övertygad om är äkta liksom. Haha. Jag blev helt förkrossad idag över att mamma tände adventsljuset INNAN vi satte oss ner och fikade. När jag inte var där.
Hon och Lollo fattade ingenting. Ack, ung och oförstådd! Typ.

Nu kör vi lite nostalgi från Safari i somras (tjohohej, scoutläger ni vet) då den här och Waka Waka var väldigt aktuella. Även om Waka waka var mer aktuell. Och Circle of Life. Ack vad jag saknar det. De väckte oss med den varje dag på supermaffig volym. Det blir minsann inte samma med en lam liten mobil. :(
Hursom, jag ger er: Double Rainbow Song<bloglovin