en borttappad semla

Men hallå! Varför var det ingen som sa till lite tidigare att det är idag fettisdagen är? Ack! Jag har ju inte bakat några. Fast å andra sidan hade det kanske ändå inte blivit några, med tanke på den fantastiska kombinationen influensa och kommande flytt. (Den första med förrådsgrejer och garderober går på torsdag! Nästa flytt går trettonde mars, och då flyttar vi också med.)

Och inte kan jag köpa heller, eftersom jag rätt nyligen insett att det är mandel som får halsen att mystiskt svullna igen lite ibland. Så det verkar inte bättre än att det inte blir några semlor i år! Så sorgligt!

I tröst kan vi väl i alla fall titta på lite semlor från tidigare år!
Och så låtsas vi att jag har tillgång till de här i år! Okej? Okej!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det suger verkligen att bli allergisk mot saker lite senare i livet. Så fort någon äter jordnötter blir jag så otroligt frestad att bara kasta i mig hela skålen, men jag låter såklart bli!

Svar: Jaa!!! Man tänker ju det som ÄNNU godare bara för att man inte får äta't. Haha. :(
litesocker.blogg.se

2013-02-12 @ 10:35:42
URL: http://unvelo.devote.se
Postat av: lisa

mmm, hoppas mamma kommer ihåg å handla ingredienser till semlor ikväll så jag kan äta semla ikväll. mums!

2013-02-12 @ 11:02:14
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Hanna

Mammas kompis är mandelallergiker och hatar grädde så ett år gjorde vi massa minisemlor när hon skulle komma och så hade vi en vanlig sort, en med hasselnötsmassa (alltså helt samma som mandelmassa utbytta nötter) och vaniljkräm och så en sort till chokladälskare (mig) med chokladmousse och mandelmassa. Så det går ju att ordna även om halsen kliar av mandel. Fast helt samma blir det ju inte förståss. Har även för mig att det i finland inte är helt ovanligt med sylt istället för mandelmassa.

Svar: Jadå! Jag har tidigare år gjort med lemon curd och philadelphia som ett experiment! Man måste bara ha gjort egna bullar! Ackack.
litesocker.blogg.se

2013-02-12 @ 12:22:53
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Isola

Super fina bilder!

2013-02-15 @ 15:27:49
URL: http://isolation.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback